Welke bestemming ga jij als eerste bezoeken?

Gepubliceerd op 30 maart 2020 om 14:49

Deze vraag heb ik onlangs aan mijn klanten en volgers gesteld! Ik heb daar van te voren wel even over na moeten denken. Kan ik deze vraag wel stellen? Is dat dan niet een pijnlijke vraag in de tijd dat er heel veel vakanties noodgedwongen geannuleerd worden? Voor de één is het al zeker dat de vakantie niet door gaat, voor de ander is de vakantie verschoven naar later dit jaar en sommige wachten in spanning af hoe het gaat lopen en weten nog niet of hun vakantie doorgaat. Dit is iets waar ik dagelijks mee bezig ben en sta mijn klanten bij in deze onzekere tijd. Ik haal alles uit de kast om dit zo goed mogelijk te begeleiden en om te boeken. 

 

Toch heb ik die vraag gesteld. Waarom? Ik merk dat ondanks deze onzekere tijd mijn klanten maar al te graag willen reizen. De meeste willen graag op vakantie. Is het niet nu dan wel wanneer we weer kunnen reizen. Ik ben dan erg benieuwd waar jullie dan heen zouden gaan. Van de meeste van mijn klanten weet ik dat wel daar heb ik veelvuldig contact mee en willen maar al te graag naar de bestemming die ze al geboekt hadden. Maar sommige willen geheel wat anders! Maar wat willen de rest van mijn volgers? Die hebben toch ook vast wel dromen? En de reizigers die nog geen reis hadden geboekt maar wel graag willen reizen waar zouden die heen gaan?

 

Wat ik ook merk is dat we heel graag nog dromen over reizen! En dat is goed! We moeten blijven dromen, elkaar blijven inspireren. Zeker in deze tijd dat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven en ons leven bestaat uit thuiswerken, thuis sporten en thuis ons sociale leven op pijl houden! Lang leve internet &  Social Media! 

 

Om elkaar te inspireren heb ik op mijn pagina een gedeelte Mijn reistips & Tips van reizigers .

Deze laatste zou ik graag verder gevuld zien. Bij deze roep ik jullie op elkaar te inspireren, te laten dromen door middel van jouw reistips! Mail mij jullie tips, verslag en/of foto's van reizen uit eigen ervaring en ik zorg dat deze een mooie plek krijgen op mijn pagina!

 

Tot slot vraag ik jullie, welke bestemming ga jij als eerste bezoeken wanneer we weer mogen reizen?

 

Groeten, Valleria


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.