Alweer 6 maanden mijn mooie reisbureau TUI at Home Valleria Morelli

Gepubliceerd op 1 april 2020 om 22:14

Alweer 6 maanden mijn mooie reisbureau TUI at Home Valleria Morelli. Enorme stap, maar wat ben ik trots op wat ik in de afgelopen 6 maanden al bereikt heb! Veel trouwe klanten weer van mooie reizen mogen voorzien! Maar ook heel veel nieuwe klanten mogen verwelkomen!

 

Bedankt voor jullie vertrouwen!

Op dit moment een periode die ik in de afgelopen 13 jaar in de reisbranche nog niet heb meegemaakt! Uberhaupt een periode die privé en zakelijk pittig is, net zoals vele van jullie! Maar ook zie ik dit als een enorme uitdaging! Ik zal er alles aan doen om mijn klanten hier positief uit te laten komen!

Deze crisis komen we te boven!

En hierna, ga ik weer die schitterende reizen voor jullie verzorgen!

Proosten jullie met mij mee? 🥂

Want alleen samen kunnen we dit!

💋

Valleria

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.