FAQ - Belangrijke informatie Op reis via Valleria Webshop

Wat is jullie levertijd?

 

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

 

€ 0,91 - € 4,40 Afhankelijk van het gewicht van de bestellingen die door de brievenbus passen in een enveloppe

€  4,00 voor bestellingen die door de brievenbus passen in een brievenbuspakje ( Max. 2 KG)
€  6,75  voor bestellingen tot 10 KG

€ 13,00 voor bestellingen tussen de 10-23 kg 
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

 

Wij hebben geen fysieke winkel. Fysiek winkelen is dan ook niet mogelijk. Afhalen van bestellingen is in sommige gevallen mogelijk, indien u dit wenst neemt u dan contact met ons op alvorens u besteld in de webshop. We zullen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt dan een e-mail sturen naar info@opreisviavalleria.nl

 

Wat zijn jullie betaalmethodes?

 

U kunt op dit moment alleen betalen via ideal.

Het product dat ik heb aangeschaft bevalt mij niet helemaal. Kan ik deze nog retourneren?

Ja dat is mogelijk! Lees hieronder de voorwaarden.

 

Bedenktijd/retour

 

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan gelden de volgende voorwaarden:

 

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dagen van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@opreisviavalleria.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@opreisviavalleria.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. Ook hierbij geldt mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

 

Download hier het Modelformulier voor herroeping

Heb ik garantie op aangekochte producten? 

 

Jazeker, het product dient in topconditie bij u aan te komen! Hieronder verdere informatie.

Garantie & Klachten

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wanneer u het artikel niet in topconditie ontvangt kunt u dat binnen 8 dagen na levering aan ons kenbaar maken. Neem contact met ons op alvorens u het product terug stuurt. Wij zullen dan om bevestiging vragen d.m.v. bv foto's om de beschadiging te zien of het artikel naar ons toe te zenden.

 

Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@opreisviavalleria.nl. Leidt dit niet tot een oplossing? Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.